Lonneke

De therapeut

 

Psychologie-Praktijk-Lonneke-Heijnen

Ik ben Lonneke Heijnen. Sinds ruim veertien jaar ben ik werkzaam als psycholoog binnen de GGZ. De eerste tijd was ik werkzaam binnen de ambulante forensische psychiatrie en sinds enkele jaren werk ik binnen de reguliere GGZ.
Momenteel werk ik naast mijn eigen praktijk in Malden, ook drie dagen per week bij een reguliere GGZ praktijk in Nijmegen.
Ik heb ervaring met het behandelen van uiteenlopende psychische problematiek, zoals angst- en stemmingsklachten, gedragsproblemen en persoonlijkheidsproblematiek.

In mijn eigen praktijk richt ik mij vooral op de behandeling van angst- en traumaklachten. Ik bied zowel EMDR als (imaginaire) exposure therapie aan.

Opleiding en achtergrond

In 2007 ben ik afgestudeerd in de klinische psychologie aan de Universiteit Utrecht. De afgelopen jaren heb ik de opleidingen tot gz-psycholoog (BIG), Cognitief Gedragstherapeut (VGCt) en EMDR Europe Practitioner (VEN) afgerond. Daarnaast ben ik altijd actief in het volgen van cursussen en workshops om mijn kennis en vaardigheden als therapeut te onderhouden en uit te breiden.

Overzicht opleidingen en cursussen

Aanmelden